Fordele

Skal I have dækket en vagt nu?

I morgen? Eller om tre måneder?

Grib røret, og kontakt os på vores døgnåbne telefon +4571991949.

I kan også udfylde formularen herunder, så kontakter vi jer.

Hos Kodexgruppen prioriterer vi høj faglighed, kompetenceudvikling, innovativ tilgang samt et sundt arbejdsmiljø. Det betyder også, at vi kan tiltrække de bedste vikarer i branchen.
Du vil opleve at få en hurtig, effektiv og kompetent hjælp. Vores medarbejdere på kontoret har alle en baggrund indenfor sundhedsvæsenet og vil bedst muligt supervisere og give dig alle nødvendige informationer. Du kan til enhver tid komme i kontakt med os alle døgnets timer, både telefonisk, på e-mail eller gennem vores bookingsystem ved booking af vikarer.

Vi holder vores aftaler – også når det skal gå stærkt!

Vi er fleksible

Sammen vil vi gennem vores dialog afdække jeres behov for den helt rette vikar til netop jeres konkrete opgave. Hvad enten det er her og nu, dag eller nat. Eller på længere sigt. Kodexgruppen dækker både akutte vagter og længerevarende, faste vikariater.

Hos Kodexgruppen kan du vælge, om du vil have faguddannede vikarer eller ufaglærte. Vi kan tilbyde begge dele. For os er det væsentligt, at vi konstant har det bedst egnede, mest kvalificerede korps af vikarer, og vi vægter professionalisme, menneskelighed og punktlighed højt hos alle vores vikarer. Sådan er det at være kunde hos os.

Ønsker du at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde dig eller jer, så kontakt os.

Ring os op

+45 7199 1949
(Vi er døgnbemandet)

Send os en besked

info@kodexgruppen.dk

Hotline And Custoner Support. Smiling Woman In Headset Talking With Client Working In Call Center Office.