Om Kodexgruppen

Føl dig tryg hos os

Kodexgruppen er et vikarbureau, hvor professionalisme, punktlighed og effektivitet er i højsædet. Vi sætter en daglig ære i, at vores samarbejdspartnere kan stole på os og regne med, at de får, hvad de beder om. Og hele tiden med mennesket i centrum.

Faguddannede vikarer

Kodexgruppen har siden begyndelsen i 2016 haft ambition om at skabe det bedste vikarbureau inden for hjemmepleje, plejehjem og vikarer til hospitalsafdelinger. Vi vil være hurtige, effektive og af højeste kvalitet – med glade og tilfredse medarbejdere, som brænder for det, de laver. Uden at gå på kompromis med det, som det hele handler om: Plejen og omsorgen af vores ældre og mest udsatte medborgere, der ofte er afhængige af denne.

Vores vikarer er enten faguddannede som sygeplejersker, SOSU-assistenter eller SOSU-hjælpere. Vi kan også tilbyde ufaglærte vikarer, som alle har en stor og bred erfaring, hvis dette er ønsket.

Men for os er det en mærkesag, at vores vikarer ikke blot er dygtige til deres arbejde. De skal også bære mennesket med sig i alt, hvad de foretager sig. Vi plejer at sige, at vi kun ønsker folk, der kan se med hjertet. Og handler derefter.

Kodexgruppen er et vikarbureau, som vil imødekomme de fleste behov inden for personlig pleje, praktisk hjælp og hjemmepleje. Vi samarbejder tæt med vores kunder i de forskellige kommuner, og vores fleksibilitet og høje service gør os til en af landets bedste leverandører.

Vores fokus kredser primært om, at I som kunde har tryghed ved valg af vikar. Vi vil derfor gennem vores dialog sikre os, at vores I får netop den vikar, I har brug for. Vores vikarkorps er derfor nøje udvalgt på baggrund af bl.a. en grundig samtale, CV samt dokumentation for uddannelse og erfaring. Alle vores vikarer har derudover naturligvis ren straffeattest.

Ring os op

+45 7199 1949
(Vi er døgnbemandet)

Send os en besked

info@kodexgruppen.dk

close up of old man and young woman holding hands

Kontakt os

Kontaktoplysninger

Ring os op

+45 7199 1949
(Vi er døgnbemandet)

Send os en besked

info@kodexgruppen.dk

Find os her

Arnold Nielsens Boulevard 126 st.
2650 Hvidovre

CVR nummer

41926678

Har du spørgsmål eller andet?

Har du spørgsmål eller andre henvendelser kan du også skrive direkte til os gennem formularen herunder.