Bliv vikar hos Kodexgruppen

Når vi er gode, er vores kunder glade. Så at være de bedste er Kodexgruppens ambition. Det kræver også, at vi har de bedste vikarer i vores vikarkorps. 

Hos Kodexgruppen mener vi, at den, som kender dit arbejdsliv bedst, er dig. At du er eksperten i dit eget liv og balancen mellem arbejde og fritid/familieliv, så du selv bedst ved, hvornår og hvor meget du arbejder.

Og når du arbejder, synes vi også, at det kun er rimeligt, at din løn og dine arbejdsvilkår afspejler dit vigtige arbejde for vores medborgere, som har brug for din hjælp, pleje og omsorg.

Derfor får du hos Kodexgruppen ordentlig løn og arbejdsvilkår.

Dette ved vi, også betyder, at vi kan tiltrække de bedste medarbejdere i landet, og at vi derfor også kan forvente professionalisme, ansvarlighed, effektivitet og punktlighed til fingerspidserne af vores vikarkorps.

Kan du spejle dig i ord som kompetent, effektiv og professionel?

Er du moden, selvstændig og ansvarsfuld?

Er dine hænder varme, og ser du med hjertet?

Kan du se dig selv som en del af et team, hvor der ikke er langt fra ord til handling, og hvor forventningerne er høje, men stemningen også er det?

Så er det dig, vi mangler som næste medspiller i Kodex-teamet!

Udfyld formularen herunder, hvorefter vi kontakter dig med henblik på en samtale, hvor vi hører mere om dig og din erfaring og fortæller dig lidt om, hvad du kan forvente ved at være vikar hos Kodexgruppen.

Du kan også give os et kald på 71991949 eller sende en mail af sted til info@kodexgruppen.dk

Vi ses!

Tilmeld dig vores vikar database

Fleksibelt job til en god løn

Fordi vores kunder skal være glade, er vores forventninger til vores vikarer også høje. Til gengæld kan vi tilbyde et fleksibelt job til en god løn i en organisation, som rummer en masse forskellige mennesker og derfor har højt til loftet i en uformel atmosfære.

Vi søger p.t.vikarer inden for følgende områder:

Social- og Sundhed
  • SOSU-hjælper
  • SOSU-assistent
  • Sygeplejerske

Seni_Health_899

Udfyld vores kontaktskema

Når du har udfyldt kontaktskemaet, så vil vi kontakte dig med henblik på en eventuel samtale. 

Ved samtalen ønsker vi at høre lidt om dig, din erfaring, dine menneskelige egenskaber, hvad du har lavet tidligere samt dine forventninger til at være vikar hos Kodexgruppen. Derudover vil vi kunne fortælle dig, hvilke fordele, krav og forventninger, vi har som vikarbureau, og hvad vi mener, karakteriserer god service for vores kunder.

Til samtalen bedes du medbringe følgende:

CV

Evt: Uddannelsesbevis og/eller beviser for gennemførte kurser

En ren straffeattest (gennem borger.dk)

Referencepersoner fra tidligere ansættelser, som vi må kontakte

Tilmeld dig vores vikardatabase