Opdag mulighederne

KODEXGRUPPEN søger kontinuerligt efter dygtige fagfolk til at berige vores team. Vores brede jobmuligheder inkluderer alt fra sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter samt socialpædagoger.

For studerende

Vi tilbyder praktikpladser og studiejob, der giver praktisk erfaring og indsigt i sundhedssektoren. Ideel for studerende efter at omsætte teori til praksis.

KODEXGRUPPENSarbejdskultur er bygget på tillid, respekt og samarbejde. Vi tror på kraften i samarbejde, fællesskab og stræber efter at skabe et miljø, hvor alle medarbejdere føler sig værdsat og motiveret til at yde deres bedste. Vores team deler en fælles passion for at gøre en positiv forskel, og vi støtter hinanden i at nå dette mål.

Fordele ved at arbejde hos KODEXGRUPPEN

Fleksible arbejdstider

Vi tilbyder fleksible arbejdstider for at sikre en god balance mellem arbejde og privatliv.

Konkurrencedygtig løn og fordele

Vores lønpakker er attraktive og inkluderer yderligere fordele, der anerkender og belønner din indsats og dedikation.

Udviklingsmuligheder

Vi tilbyder løbende faglig udvikling gennem uddannelse, kurser og workshops for at sikre, at vores team forbliver i forkanten af sundhedsfaglig praksis.

Støttende arbejdsmiljø

Vores ledelse er dedikeret til at støtte dig og din professionelle udvikling.

Vækst og udvikling

Vi er dedikerede til din udvikling. Hos KODEXGRUPPEN vil du finde:

Personlige udviklingsplaner

Skræddersyede til dine mål, hvor vi understøtter din vej mod faglige mål.

Karriereforløb

Med en klar præference for intern udvikling, åbner vi veje for din karriere indenfor organisationen.

Din fremtid begynder her

Er du parat til at skabe en karriere, hvor dit arbejde værdsættes og gør en forskel? Dyk ned i dine karrieremuligheder hos KODEXGRUPPEN og bliv en del af vores mission om at gøre en positiv indvirkning.

Aktuelle stillinger

Bliv en del af vores team som social- og sundhedshjælper, -assistent, sygeplejerske, plejemedhjælper, pædagog, pædagogmedhjælper, -assistent eller socialpædagog.

Engagerende, professionelt og nytænkende – KODEXGRUPPEN inviterer dig til at udforske en verden af muligheder. Lad os sammen sætte et positivt aftryk i sundhedssektoren.

Bidrag til en verden, hvor omsorg, professionalisme og menneskelige værdier er i centrum. Hos os får du ikke bare et job – du bliver en del af en mission om at forbedre livskvaliteten for dem, der har brug for det mest.