Nyheder

KODEXGRUPPEN: EN REVOLUTION INDEN FOR SUNDHEDSFAGLIG PERSONALE

Dato: 23/11/2023

Sundhedssektoren i Danmark står over for en kritisk mangel på arbejdskraft, med en forudset mangel på 40.000 sundhedspersoner i 2030, mens der forventes 141.000 flere ældre over 70 år. Denne dramatiske situation, forværret af et stigende antal ældre, kræver en omgående og strategisk indsats for at sikre fremtidens sundhedspleje. Lægeforeningens analyse understreger behovet for en skarp prioritering og optimering af de tilgængelige sundhedsressourcer. [Nye tal viser dramatisk mangel på arbejdskraft: Behov for 40.000 flere sundhedspersoner i 2030][Manglen på arbejdskraft bør føre til større åbenhed og viden om fleksjob]

I en tid, hvor sundhedssektoren står over for udfordringer som aldrig før, med en eskalerende mangel på kvalificeret personale og en voksende ældre befolkning, træder KODEXGRUPPEN frem som en banebrydende kraft, dedikeret til at omdefinere standarderne for sundhedsydelser i Danmark.

Grundlagt på principperne om empati, kvalitet og dedikation, har KODEXGRUPPEN sat sig for at revolutionere den måde, hvorpå sundhedsfaglige tjenester leveres, med et centralt fokus på den menneskelige faktor. Vores mission er at fremme sundhed og velvære gennem personcentreret pleje, hvor hver eneste klient modtager omsorg, der er nøje tilpasset deres unikke behov og omstændigheder.

Tilpassede sundhedsydelser

Med en omfattende palet af ydelser, der spænder fra ledsagerordninger og støtte i hjemmet til vikarløsninger for sundhedssektoren, står KODEXGRUPPEN klar til at imødekomme det skiftende landskabs behov. Vores tilgang er holistisk og inkluderende, idet vi tilbyder støtte til både børn, unge og voksne, sikrer selvstændighed og fremmer en forbedret livskvalitet.

For de yngre generationer tilbyder vi ledsagerordninger, der åbner døre til nye oplevelser og social deltagelse, mens vores hjemmestøtteprogrammer for familier er designet til at styrke familiens dynamik og understøtte børn og unges udvikling.

Vores voksne klienter nyder godt af skræddersyede bostøtteprogrammer i eget hjem, der sikrer, at de kan fortsætte en selvstændig tilværelse med den nødvendige støtte, der respekterer deres individuelle livshistorier og præferencer.

En Løsning på sundhedssektorens udfordringer

Med udsigten til en dramatisk mangel på sundhedspersonale i de kommende år, som fremhævet i en nylig analyse fra Lægeforeningen, er KODEXGRUPPENS sundhedsfaglige personale og vikarløsninger mere relevante end nogensinde. Vores omfattende netværk af kvalificerede sundhedsprofessionelle står klar til at understøtte sundhedssektoren, sikre kontinuitet i plejen og adressere de akutte behov for arbejdskraft.

KODEXGRUPPEN tilbyder et bredt spektrum af sundhedsfaglige ydelser, herunder støtte fra social- og sundhedshjælpere, -assistenter, sygeplejersker, plejemedhjælpere, pædagoger, og socialpædagoger. Disse kerneydelser adresserer den kritiske mangel på sundhedspersonale ved at levere højt kvalificeret og empatisk personale til sundhedssektoren, hvilket sikrer kontinuerlig og effektiv pleje og støtte til dem, der har brug for det mest. Ydelserne spænder fra direkte patientpleje til pædagogisk støtte, hvilket understøtter KODEXGRUPPENS mission om at sætte mennesket i centrum for sundhedsplejen.

Din partner i sundhedspleje

KODEXGRUPPEN er mere end blot en udbyder af sundhedsydelser; vi er din partner i sundhedspleje. Vores engagement i samfundet og dedikation til at støtte lokale sundhedsinitiativer vidner om vores dybe forpligtelse til ikke blot at følge med udviklingen, men at sætte nye standarder inden for sundhedspleje.

Vi inviterer dig til at blive en del af vores rejse mod en bedre fremtid for sundhedspleje i Danmark. Kontakt os for at lære mere om, hvordan vi sammen kan gøre en forskel, eller følg os på sociale medier og tilmeld dig vores nyhedsbrev for løbende opdateringer og indsigt.

Sammen kan vi skabe en sundere, mere omsorgsfuld verden.